song

August 14, 2012

last tuisyen masa bulan puasa

hai,assalammualaikum and helloo.. selamat pagi saya ucapkan, eh! dh mcm nak berucap mase perhimpunan pagi plak hahaha. sebenar nye aku nak cerita pasal lain,ni melalut-lalut plak..
pagi smlm kan last aku tuisyen mase bulan puasa, so aku bawak lah samsung galaxy tab baru aku, hahaha batak sikit :)..dekat dalm kelas bukan aku belajar pun, aku dgn haliza asyik amik gambar jee hehe my hobi.. aku nak ucap terima kasih kat nabila sebab sudi jadi juru photo ktorng :D..

   then rehat, aku,haliza and nabila turun bawah nak jalan2 kat pasar pagi.. tpi bosan, pasr pagi tak boleh nak beli paper.pastu nabila ajak aku ngn haliza pegi kedai 99 nak beli colour rambut.ehh ! colour rambut kan haram tpi dye suke nk buat mcm mne,mak dye pun tak marah, tak kan lah aku nak marah dye kate jgn beli,so jadi kawan diam jelah.. hahaha

    pastu aku malas nak layan dye lame2 kat kedai tu, aku cakp lah kat dye yg aku sakit perut hahaha sebenar'y tak sakit perut pun :P..aku dgn haliza lari lintang-pukang nak pegi masuk kelas.. sebelum masuk kelas tu ,mase dekat tangga aku dgn haliza amik gambar dulu.. masuk je kelas, sambung balik ambik gambar, izzati pun join sekali tu yg best tu , lagi banyak ktorng ambik gambar hahaha :D sampai ckgu'y masuk bru ktorng berhenti hahaha mang cun la :) tgk gambar yg ktorng amik dkat bawah ni.. 













  • maaf kepada sesiapa yg tgk gmbar ni, aku saje je senget2 kan gambar dekat atas tu, klau rase pening kepala bile tgok gambar tu, baik tak payah tgok, lagi bagus :P

August 6, 2012

TAK SUKE KUCING !!







Helloo hai, what the title tak suke kucing hahaha , aku memang tak suke kucing walaupun ade orang siap cium-cium bagai macam abang aku.. dekat rumah ade lah kucing jugak, tapi kalau aku dah kate tak suke-tak suke lah. so, jangan takut-takut kan aku . adik aku lah tu suke kejar-kejar aku sambil bawak kucing, cehhh! kecik-kecik lagi dah pandai takut-takut kan aku..kurang asam betul !!
aku kasi gambar kucing ni kau pilih lah mane korang suke kat atas tu .. Ala, tomei-tomei :)

August 2, 2012

saya suka saya suka


   emm, suke btul aku..tgk blog aku dah cantik, cute and comel... haha aku buat sendiri tau,tak ade sape tolong.. tpi tak ape lah atas usaha aku sendiri blog aku dah cantik :D seronok tak terkate ahahha